Buffetten

Luning's restaurant biedt u de volgende onderstaande buffetten,
MINIMAAL 15 personen:

verse-broodjes-lunch-buffet met soep:

'n kop dampende runder-of tomatenbouillon. kies uit versgebakken bio-pompoen-broodjes, focaccia of boerenbruinbrood, royaal belegd met:

  • tonijnmousse, rode ui en spaanse knoflook-olijven;
  • flinterdun gesneden serrano-ham met geraspte boerenkaas en gehakte olijfjes;
  • romige geitenkaas met heide-honing, pommodori's en pecan-nootjes;
  • huisgerookte schotse zalm met gemengde sla en limoen-dressing.

kosten per persoon € 13,50

pannenkoekenbuffet:

Onze pannenkoekenbakker bakt een hele stapel naturel-pannenkoeken en u voegt ingredienten naar believen toe. Denk hierbij aan gebakken spekjes, appel, rozijn, ananas, kaas, beenham en natuurlijk stroop & poedersuiker. kosten per persoon € 11,50

tapasbuffet:

Het tapasbuffet wordt rechtstreeks afgeleid van de actuele tapaskaart. Gezien het feit dat tapas-ingredienten sterk seizoensgebonden zijn, kiezen wij voor deze leidraad. In ieder geval een zeer gevarieerd aanbod met een prima verdeling van vis-, vlees-, alsmede vegetarische gerechtjes, voor een allervriendelijkste prijs
van € 27,50 per persoon.

"scharrel"-buffet:

  • Huisgerookte Noorse zalm.
  • Gebraden rosbief met appel en noten.
  • Gevogelte-rollade met boerenjongens en pruimen.
  • Rundvleessalade.
  • Gevogeltesalade.
  • Zoute haring met uitjes.
  • Gerookte forel met dille-mousse.
  • Rauwe ham met Ghalia-meloen.
  • Gevulde eieren en tomaatjes gevuld met garnalen.
  • Diverse rauwkostsalades.
  • Stokbrood en kruidenboter.
  • Rijkelijk gevulde stoofpot van lamsvlees, bonen en tomaat.
  • Mals gebraden varkenshaas-medaillons met bospaddenstoelensausje.
  • Pootham met grove mosterdsaus.
  • Gegratineerde aardappelschijfjes.
  • Roerbakrijst.

prijs per persoon € 33,=

"scharrel"-buffet de luxe:

  • Gerookte Schotse zalm met zalmforeleitjes.
  • Gebraden rosbief met appel en noten.
  • Gevogelte-rollade met boerenjongens en pruimen.
  • Royale vissalde.
  • Rundvleessalade.
  • Gevogeltesalade.
  • Zoute haring met uitjes.
  • Gerookte forel met dille-mousse.
  • Op eikenhout gerookte heilbot.
  • Rauwe ham met Ghalia-meloen.
  • Gevulde eieren.
  • Tomaatjesgevuld met Hollandse garnalen.
  • Diverse rauwkost-salades.
  • Platbrood met kruidenboter.
  • Rijkelijk gevulde stoofpot van lamsvlees,
  • Bonen en tomaat.
  • Rosé gebraden Schotse lende.
  • Mals gebraden varkenshaasmedaillons met bospaddenstoelensausje.
  • Pootham met grove mosterdsaus.
  • Gegratineerde aardappelschijfjes.
  • Roerbakrijst.
  • Diverse groente-garnituren.
  • Grand dessert-buffet.

Prijs per persoon € 41,=

winterbuffetten:

Gedurende de winterperiode kunt u kiezen voor ons winterbuffet; stamppotten van boerenkool, zuurkool, andijvie en natuurlijk hutspot, rijkelijk voorzien van verse worst, rookworst, versgedraaide gehaktballen, uitgebakken spekkies, vette jus, grove mosterd, augurk en amsterdamse uien.
prijs per persoon € 17,50

of u kiest voor ons 'onze-erwtensoep-heet-snert'-buffet; huisgemaakte snert, overdadig gevuld met ambachtelijke rookworst. Voorzien van grote schalen met daarop vers roggebrood en oud-hollands katenspek.
prijs per persoon € 9,50

grand-dessert-buffet:

Feestelijk dessert-buffet, bestaande uit:

  • Diverse ijssoorten
  • Huisgemaakte appeltaart-puntjes
  • Cheese-cake met bosfruit-sausje
  • Mini-choco-brownies
  • Luchtige bavarois
  • Vers fruit
  • Slagroom

Prijs per persoon € 7,50