Buffetten

Luning's restaurant biedt u de volgende onderstaande buffetten,
MINIMAAL 15 personen:

verse-broodjes-lunch-buffet met soep:

'n kop dampende runder-of tomatenbouillon. kies uit versgebakken bio-pompoen-broodjes, focaccia of boerenbruinbrood, royaal belegd met:

  • tonijnmousse, rode ui en spaanse knoflook-olijven;
  • flinterdun gesneden serrano-ham met geraspte boerenkaas en gehakte olijfjes;
  • romige geitenkaas met heide-honing, pommodori's en pecan-nootjes;
  • huisgerookte schotse zalm met gemengde sla en limoen-dressing.

kosten per persoon € 13,50

pannenkoekenbuffet:

Onze pannenkoekenbakker bakt een hele stapel naturel-pannenkoeken en u voegt ingredienten naar believen toe. Denk hierbij aan gebakken spekjes, appel, rozijn, ananas, kaas, beenham en natuurlijk stroop & poedersuiker. kosten per persoon € 11,50

tapasbuffet:

Het tapasbuffet wordt rechtstreeks afgeleid van de actuele tapaskaart. Gezien het feit dat tapas-ingredienten sterk seizoensgebonden zijn, kiezen wij voor deze leidraad. In ieder geval een zeer gevarieerd aanbod met een prima verdeling van vis-, vlees-, alsmede vegetarische gerechtjes, voor een allervriendelijkste prijs
van € 27,50 per persoon.

"scharrel"-buffet:

  • Huisgerookte Noorse zalm.
  • Gebraden rosbief met appel en noten.
  • Gevogelte-rollade met boerenjongens en pruimen.
  • Rundvleessalade.
  • Gevogeltesalade.
  • Zoute haring met uitjes.
  • Gerookte forel met dille-mousse.
  • Rauwe ham met Ghalia-meloen.
  • Gevulde eieren en tomaatjes gevuld met garnalen.
  • Diverse rauwkostsalades.
  • Stokbrood en kruidenboter.
  • Rijkelijk gevulde stoofpot van lamsvlees, bonen en tomaat.
  • Mals gebraden varkenshaas-medaillons met bospaddenstoelensausje.
  • Pootham met grove mosterdsaus.
  • Gegratineerde aardappelschijfjes.
  • Roerbakrijst.

prijs per persoon € 33,=

"scharrel"-buffet de luxe:

  • Gerookte Schotse zalm met zalmforeleitjes.
  • Gebraden rosbief met appel en noten.
  • Gevogelte-rollade met boerenjongens en pruimen.
  • Royale vissalde.
  • Rundvleessalade.
  • Gevogeltesalade.
  • Zoute haring met uitjes.
  • Gerookte forel met dille-mousse.
  • Op eikenhout gerookte heilbot.
  • Rauwe ham met Ghalia-meloen.
  • Gevulde eieren.
  • Tomaatjesgevuld met Hollandse garnalen.
  • Diverse rauwkost-salades.
  • Platbrood met kruidenboter.
  • Rijkelijk gevulde stoofpot van lamsvlees,
  • Bonen en tomaat.
  • Rosé gebraden Schotse lende.
  • Mals gebraden varkenshaasmedaillons met bospaddenstoelensausje.
  • Pootham met grove mosterdsaus.
  • Gegratineerde aardappelschijfjes.
  • Roerbakrijst.
  • Diverse groente-garnituren.
  • Grand dessert-buffet.

Prijs per persoon € 41,=

winterbuffetten:

Gedurende de winterperiode kunt u kiezen voor ons winterbuffet; stamppotten van boerenkool, zuurkool, andijvie en natuurlijk hutspot, rijkelijk voorzien van verse worst, rookworst, versgedraaide gehaktballen, uitgebakken spekkies, vette jus, grove mosterd, augurk en amsterdamse uien.
prijs per persoon € 17,50

of u kiest voor ons 'onze-erwtensoep-heet-snert'-buffet; huisgemaakte snert, overdadig gevuld met ambachtelijke rookworst. Voorzien van grote schalen met daarop vers roggebrood en oud-hollands katenspek.
prijs per persoon € 9,50

grand-dessert-buffet:

Wanneer u er voor kiest de avond feestelijk af te willen sluiten, kunt u ervoor kiezen om uw gezelschap te laten genieten van diverse lekkernijen uit onze patisserie.

U kunt rekenen op verschillende huisgemaakte zoetigheden zoals puntjes appeltaart, diverse ijssoorten, bavroise en vers fruit met slagroom. 

Dit alles vullen wij aan met de smaakmakers van de huidige dessertkaart. Dus met recht voor ieder wat wils.

Prijs per persoon € 7,50