loader image

Menu

Dinner kaart

Voorgerechten

Vanaf 17:00 uur

Zalm & gamba

€12,00
Huis gemarineerde zalm met gebakken gamba's, zoetzure komkommer en vadouvan mayonaise

Geitenkaas

€11,00
Tompouce van geitenkaas met tuinkers, balsamicistroop en gemarineerde tomaat

Broodplankje

€7,50
Mel aioli en olijven

Carpaccio

€12,00
Met truffelmayonaise, pijnboompitten, gemarineerde tomaat, Parmezaan en rucola

Soepen

Vanaf 17:00 uur

Mosterd

€6,00
Romige soep van Zwolse mosterd met uitgebakken spekjes en bosui

Tomaat (vega)

€6,00
Klassieke tomatensoep met croutons en bosui

Hoofdgerechten

Schnitzel

€21,00
in de pan gebakken varkensschnitzel met groene pepersaus

Spareribs

€23,50
Huis gemarineerde rits met knoflooksaus

Saté

€21,00
Gemarineerde kippendijfilet met satésaus, atjar en kroepoek

Biefstuk

€24,00
In roomboter gebakken met een schuim van "bacon and egg"

Wagyu Beefburger

€17,50
Gemaakt van biologisch vlees van boer jan uit Assen. Geserveerd op een sesambun met kropsla, cocktailsaus, tomaat, kaas en ui

Zeebaarsfilet

€21,50
Op de huid gebakken met bearnaise saus

Springroll (vega)

€18,50
Vegetarische loempia met lauw/warme salade van linzen en chiazaad en balamicistroop

Beet Root Burger (vega)

€16,50
Geserveerd op een sesambun met kropsla, mosterdmayonaise, augurk en rode ui

Desserts

Vanaf 17:00 uur

Cheesecake

€9,50
Huisgemaakte cheesecake met roodfruit en sorbetijs

Parfait

€9,50
Bananenparfait met notenrumble en slagroom

Ijs & fruit

€9,50
Drie soorten sorbetijs met vers fruit en slagroom

Crema catalana

€9,50
Klassieke Spaans dessert met walnotenijs en slagroom

Kaasplank

€10,50
Selcetie van diverse Spaanse kaassoorten geserveerd met dadelboom en vijgenchutney