Lunch

à la carte lunchen

Oven-vers-gebakken focaccia òf boeren-bruin-brood òf biologisch pompoenbrood, royaal belegd met :

  • Huisgemaakte humus met gemarineerde en gegrillde groentes € 7,50
  • Tonijnmousse met rode ui en Spaanse knoflookolijven € 7,50
  • Flinterdun gesneden carpaccio met geraspte boerenkaas en pijnboompitten € 7,50
  • Lauwwarme geitenkaas met heide-honing, pommodori's en gekneusde pecan-noten € 7,50
  • Zalm uit eigen rookkast en gemengde sla € 7,50
  • Serrano-ham met gehakte groene olijven € 7,50

Warme panini-broodjes van de grill:

  • Panini Hawai met beenham, belegen kaas en ananas € 5,90
  • Panini Atun met tonijn, raclette-kaas en rode ui € 6,50
  • Panini Iberico met serrano-ham, chorizo en verse pesto € 6,50
  • Panini Pura Vida met geitenkaas, noten en klaverhoning € 6,50

Kersverse salades:

  • Salade van geitenkaas met noten en lavendelhoning/mosterddressing € 9,00
  • Salade met tonijn, rode ui, komkommer, tomaat en knoflookolijven € 9,00

Soepen a € 4,60 :

  • Soep van pommodori (zongedroogde tomaten) met groene kruiden en focaccia.
  • Groentebouillon met veel groente en een stuk Turks platbrood.
  • Volromige mosterdsoep met crispy spekkies en stokbrood.
  • Wat is de soep van de dag ? Telkens weer een verrassing.

Diverse lunches

  • Gebakken omelet met belegen kaas òf beenham òf champignons € 7,50
  • Ouderwetse boerenomelet; met aardappelen, groenten en uitgebakken spekkies € 8,00
  • Uitsmijter op Luning's wijze, geserveerd met beenham, belegen kaas en tomaat € 7,00
  • Huisslagers' rundergehaktbal, lekker sappig uit de jus € 6,80
  • Anders-dan-anders-tosti met boer'n-kruid'n-kaas en achterham € 4,00
  • Ambachtelijke rundvlees-kroket(ten) met bruin brood één (€ 5,00) of twee stuks € 7,00
  • Zwitserse 'croûte complet'; focaccia besprenkeld met witte wijn, belegd met malse beenham, pruim-tomaat en rode ui, gegratineerd met Gruyère- en pittige Bas Valais raclette-kaas  € 9,90

Lunchplates

  • Vangst van de dag, geserveerd met een passende saus. Vraag welke soort zee-vis de kok op de markt heeft ingekocht.....€ 15,00
  • Krokante Wiener schnitzel met gebakken champignons € 15,00
  • Rosé gebraden kalfslever met spek en ui €16,50 
  • Huisslager's rundergehaktbal € 11,00

Bovenstaande lunchplates worden geserveerd met groenten, gemengde salade en aardappelgarnituur.

Bittergarnituren & borrel-bites

  • Jong belegen kaas met grove mosterd € 4,20
  • Ambachtelijke rundvlees-bitterballen 8 stuks € 5,50
  • Gemengde bittergarnituur voor 2 personen € 12,50
  • Albóndigas (pikante Spaanse gehaktballetjes) € 6,00
  • Portie Spaanse knoflook-olijven € 3,50
  • Turks platbrood met olijven-tapenade € 5,50